T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Eğitim Kurumları Yaptırma ve Yaşatma Derneği Denizli Görme Engelliler Ortaokulu

0 258 377 11 45----
Adres
MEHMET AKİF ERSOY MAH. 29 EKIM BUL. DENİZLİ GÖRME ENGELLİLER OKULU SİTESİ GÖRME ENGELLİLER OKULU BLOK NO: 174 MERKEZEFENDİ / DENİZLİ
Ulaşım
Okulumuzu ziyaret edecek olan ziyaretçilerimiz , Okulumuza şehir merkezinden geçen 1200 evler,Servergazi Devlet Hastanesi,Adliye,AYDEM önünden geçen minibüsler ve otobüslerle gelebilirler. Şehir terminalinden gelecek misafirlerimiz ise Albayrak /1200 evler servisleri ile okulumuza kolayca ulaşabilirler. İl merkezine 5 km uzaklıkta olan okulumuza ulaşım son derece rahat ve basittir.Trenle gelecek olan misafirlerimiz için Denizli Tren Garından indikten sonra caddeye çıkıp 1200 Evler minübüsüne binmeleri yeterli olacaktır. Otobüsle gelen misafirlerimiz ise Otobüs servislerinin Albayrak/1200 Evler servisi ile gelmeleri mümkündür.